Om onze klanten een optimale service te kunnen bieden en om de kwaliteit van de dienstverlening en onze planning te kunnen waarborgen hebben we enkele afspraken opgesteld.

 

Aansprakelijkheid

Elni is niet aansprakelijk voor schade, die ontstaat door onjuiste en/of onvolledige informatie over lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding. We zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft meegenomen.

Betaling

De prijzen staan vermeld op onze website www.elni.be . Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt.

Beschadiging & diefstal

Elni heeft het recht om de cliënt een schadevergoeding te laten betalen indien de cliënt meubilair, apparatuur of producten beschadigt. Diefstal wordt steeds gemeld bij de politie.

Klachten

Indien de cliënt een klacht heeft over de behandeling of een product, moet deze binnen vijf werkdagen na ontdekking schriftelijk gemeld worden, Elni geeft binnen de vijf werkdagen een antwoord. Indien de klacht gegrond is, zoeken Elni en de klager samen een oplossing. Elni geeft binnen de vijf werkdagen een antwoord. Indien de klacht gegrond is, zoeken Elni en de klager samen een oplossing.

Behoorlijk gedrag

De cliënt dient zich behoorlijk te gedragen volgens algemeen aanvaarde normen. Indien de cliënt na herhaaldelijke waarschuwingen onbehoorlijk gedrag blijft vertonen, heeft Elni het recht om de samenwerking onmiddellijk stop te zetten.

Gegevens bewaring

Als de klant zelf initiatief neemt om in te schrijven op de nieuwsbrief bewaren we het e-mail adres in de newsletter-generator. Deze gegevens kunnen ten alle tijden op vraag van de klant gewijzigd of verwijderd worden. Bij elke nieuwsbrief is er de optie om uit te schrijven.

Cookies

De site www.elni.be gebruikt cookies voor het verbeteren van het gebruiksgemak van de site voor de bezoeker.

Privacy Policy

We gebruiken de Facebook pixel op onze website www.elni.be

Elni – BTW-nr: BE0646927939