Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere vrouwen die het Feelgood traject volgden?
Hieronder feedback van enkele deelneemsters.

Véro, mama van een dochtertje van 1,5 jaar “Ik kon voor het minste beginnen huilen, voelde me constant moe, mijn gedachtenstroom bleef maar komen en malen. Was ik op het werk, zat ik in mijn hoofd te plannen wat ik thuis allemaal moest doen, was ik thuis zat ik na te denken hoe ik het de volgende keer op het werk ging aanpakken.”
 
Lees hier het volledige interview
Leentje (29), mama van een zoontje van 5

Foto Leentje
“Het Feelgood traject was voor mij een hulpmiddel om terug tot mezelf te komen. Rust te vinden in de chaos, mijn valkuilen leren identificeren en ermee aan de slag gaan. Me terug goed te voelen in mijn vel, en terug een richting te vinden waarmee ik met mijn leven wou gaan.”
 
Lees hier het volledige interview
Daphné (25 jaar), mama van een zoontje en heeft een vriend.

Daphne
“Ik ben een goede mama en ik mag daar trots op zijn. Liefde gaat verder dan jezelf wegcijferen voor een ander… je bent samen 1. Dankzij jou Ellen ben ik tot deze inzichten gekomen, dit was anders niet mogelijk en voor mij leek dit zo onwerkelijk. Ik hield alle ballen in de lucht en vergat aan mezelf te denken en verzonk in de twijfels over mezelf.”
 
Lees hier het volledige interview
Amke (27 jaar), mama van een dochter van 9 maanden

Foto maken
“Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik het besef dat ik niet wilde dat mijn kind later dezelfde gedachten had of ‘fouten’ maakte zoals ik… Ik wil niet meer geleefd worden door anderen. Ik ben nu zelf een ouder dus wil ik mijn leven in eigen handen nemen.”
 
Lees hier het volledige interview
Iris, mama van 3 kindjes

Foto Iris
“Ik ben me veel bewuster van wat ik over mezelf denk en hoe ik me gedraag naar anderen, ik kan me veel meer ontspannen zonder me schuldig te voelen.”
 
Lees hier het volledige interview
Anoniem, mama van een dochter van 5 jaar “Ik ben in het traject gestapt om uit te zoeken wie ik zelf ben en ervoor te zorgen dat ik meer zelfvertrouwen krijg waardoor ik minder zou twijfelen over alles…”
 
Lees hier het volledige interview
Anoniem, moeder van 2 zonen “Ik wilde meer evenwicht in mijn leven, bij problemen handvaten hebben om mij aan op te trekken en meer naar de positieve kanten leren kijken.”
 
Lees hier het volledige interview
Lynn (34 jaar), mama van een zoontje

Foto Lynn
“Ik zat met mijzelf in de knoop, ik wist wel dat ik dit wou aanpakken maar had geen idee waar te beginnen”
 
Lees hier het volledige interview
Sabrina, mama van een dochtertje van 1,5 jaar

Foto Sabrina
“Het community gevoel bij de workshops vond ik veel fijn. Samen moeders in hetzelfde schuitje, doet deugd”
 
Lees hier het volledige interview