Feelgood traject
Neem tijd voor jezelf en voel je mooi en innerlijk sterk & zelfzeker
Herken je dit…

 • Je bent altijd voor anderen in de weer
 • Je gelooft niet altijd 100% in jezelf
 • Je bent soms onzeker over wat anderen van je denken
 • Je voelt je niet heel mooi of ‘het waard’
 • Je wilt meer tijd voor jezelf maar weet niet goed hoe
 • Je wilt je mooi voelen maar weet niet hoe je eraan moet beginnen
 • Je voelt je niet goed in je vel en de mensen in je omgeving merken dit ook

 

Hoe leuk zou het zijn als…

 • Je tevreden in de spiegel kijkt en je op en top goed voelt en dit uitstraalt, wat je relaties met mensen in je omgeving verbetert
 • Je ontdekt wat je echt graag wilt, je eigen doelen opstelt en weet waar je naartoe gaat. Je durft tijd voor jezelf te nemen, me-time.
 • Je kleerkast vol hangt met kleding die perfect bij je past en waarin je je zelfzeker voelt
 • Je ’s morgens makkelijk een make-up kan aanbrengen die heel naturel is, waardoor je goed gezind en vol zelfvertrouwen aan je dag begint
 • Je leert om nee te zeggen, zonder je schuldig te voelen. Je laat je niet meer doen.
 • Je jezelf mooi voelt, goed in je vel zit en sterk in je schoenen staat
 • Je terug controle hebt over je eigen leven, rust in je hoofd en je durft voor jezelf op te komen

 

“Je goed voelen is een combinatie van innerlijk sterk staan en dit te ondersteunen met je uiterlijk.”

Als je gelukkig bent verbetert dit de relaties met mensen uit je omgeving en word je een beter persoon.

 

Na het volgen van dit traject:
 • Kan je je grenzen afbakenen, want je weet wat je doelen zijn en waar je naartoe werkt
 • Kan je nee zeggen zonder schuldgevoel, op een vriendelijke manier
 • Weet je hoe lichaamstaal je kan helpen om sterker in je schoenen te staan
 • Kan je jezelf naturel schminken zodat je je mooier voelt, en beter in je vel, zonder er teveel tijd aan moeten te besteden
 • Ga je nooit meer kleding-miskopen doen, want je weet welke kleding jou doet stralen
 • Heb je meer eigen controle over je leven, in plaats van geleefd te worden
 • Is je zelfvertrouwen een pak hoger dan voor de cursus, en heb je meer rust in je hoofd
 • Ben je tevreden als je in de spiegel kijkt
Tijdens dit traject behandelen we ‘het hele plaatje’: het gaat niet enkel over uiterlijk je mooier voelen met make-up en kleding maar ook jezelf innerlijk beter in je vel voelen en het waard voelen.
Praktische info
 • Inhoud: Traject met intake sessie, 6 online workshops, 1 privé live-sessie, 3 Q&A sessies. Doorlopende ondersteuning en persoonlijke begeleiding door Ellen. Feelgood-pakket via de post thuis geleverd.
 • Locatie:
  • Privé sessie: Elni – Roeselveld 28 – 3020 Herent
  • Online workshops: je ontvangt het werkboek & link naar de video’s via mail om te volgen in onze online leeromgeving
  • Q&A sessies: via ZOOM
 • Duurtijd: 3 maanden
 • Aantal plaatsen: kleine groepjes van vrouwelijke deelnemers om persoonlijke begeleiding en opvolging te garanderen
 • Prijs: € 196 per maand (totaal: € 588 voor traject van 3 maanden). In termijnen betalen is mogelijk.
 • Werkwijze: Contacteer me voor een gratis & vrijblijvend kennismakings gesprek om te checken of het traject iets voor jou is, als ik het gevoel heb dat dat niet zo is ga ik je dat ook eerlijk zeggen
 • Data:

 

Het groepsgevoel heeft iets magisch en geeft steun om samen met gelijkgezinden naar een doel toe te werken. Daarom is het belangrijk om eerst een vrijblijvend kennismakings-gesprek te hebben om te zien of er een klik is. Zo kan ik de juiste dynamiek en sfeer in de groep garanderen.
Programma
Voor de start:

Bespreking van het verloop van jouw individueel traject met Ellen (via ZOOM). Je ontvangt via de post je feelgood-pakket met alle benodigdheden voor de workshops.

Tijdens het traject:
Workshops:
“Wie ben ik: persoonlijkheidstest & tips voor meer zelfvertrouwen”

Oefeningen rond lichaamstaal, dankbaarheid, uitstelgedrag overwinnen, wegblijven uit negativiteit, piekeren tegengaan en meer innerlijke rust.

“Stijl advies: figuurtype & gelaatsvorm”

Je leert welke kleding mooi jouw figuurtype doet uitkomen en welk kapsel en (zonne)bril past bij je gelaatsvorm. Anti-miskoop garantie: na deze workshop ga je nooit meer kleding miskopen doen, dat beloof ik je. Voor de bepaling van je kleur- en stijl type heb je 1 privé sessie met Ellen in de workshop ruimte te Herent.

“Kleur advies: welke kleding kleuren laten me stralen”

Verbinding innerlijk met uiterlijk: jezelf ontdekken, wie ben je nu en wie wil je zijn, hoe kan kleding je daarin ondersteunen. Je leert welke kleuren je doen stralen en welke te vermijden zijn, je maakt via Pinterest een moodboard voor kleding-inspiratie en oefent sjaalknooptechnieken. Voor de bepaling van je kleur- en stijl type heb je 1 privé sessie met Ellen in de workshop ruimte te Herent.

“Doelen stellen”

Je leert prioriteiten stellen en wat voor jou belangrijk is op dit moment, en een korte- en lange termijn doelenplan uit te werken. Je ontvangt ook concrete tips om tijd te winnen die je direct kunt toepassen en testen.

“Je mooie punten accentueren met make-up”

Je leert jezelf met enkele basis producten op minder dan 5 minuten mooi & naturel schminken.

“Leren nee zeggen & lichaamstaal”

Je leert waar je nu staat qua assertiviteit en hoe je dat kan verbeteren, door concrete situaties te evalueren. Met eenvoudige technieken en lichaamstaal advies leer je ‘kordaat’ nee zeggen, op een vriendelijke manier.

Opvolging
Doorlopende ondersteuning en persoonlijke begeleiding door Ellen

Je kan gedurende de 3 maanden van het traject altijd op Ellen beroep doen voor vragen en advies.

Q&A sessies in groep

Alle vragen verzamel ik en overloop ik met de groep op de Q&A via zoom, iedereen ontvangt ook achteraf de opname van de Q&A dus je hoeft hier niet live aanwezig te zijn en kan je vragen ook zo op voorhand insturen. In totaal zijn er 3 online groepsessies voorzien.

 

 

Enkele reacties…


 
Tekst bij workshop feelgood
 

Veelgestelde vragen

 

Je volgt de cursus zelf op je eigen tempo, maar je kan gedurende de drie maanden van het traject constant op Ellen beroep doen voor vragen en persoonlijke begeleiding. Daarom werken we met kleine groepjes om deze individuele begeleiding te kunnen garanderen. De individuele kleur-en stijl analyse is ook door Ellen persoonlijk.

Dit traject is momenteel nog voor een voordelig tarief te volgen, we voegen telkens extra modules toe dus als er nog een volgende editie komt gaat de waarde en daardoor prijs ook omhoog gaan. Een gespreide betaling per maand is mogelijk.

Je kan de cursus volgen op je eigen tempo, dus bijvoorbeeld enkele dagen per week een kortere tijd of een zondag een namiddag. Je beslist zelf hoeveel tijd je eraan kunt en wilt besteden, de meeste deelnemers besteden gemiddeld 2 uur per week aan de cursus. Het traject duurt 3 maanden, maar erna heb je nog een jaar lang toegang tot de cursus. De werkboeken kan je ook printen zodat je dit voor altijd hebt. Je kan dus altijd na het traject nog verder doen.

Ja inderdaad, de cursus is volledig gericht op vrouwen. De oefeningen waar we rond werken en voorbeelden zijn allemaal uit de dagelijkse leefwereld van vrouwen. Deze cursus is dus specifiek voor vrouwen, sorry mannen!

Ik doe met iedereen persoonlijk een intake gesprek via zoom vooraleer het traject te starten, om te zien of het past bij jouw noden en of er een klik is.

Blijkt dat je na het starten het toch niet meer ziet zitten is dat geen probleem. Je kan binnen de eerste 14 dagen van de start van het traject stoppen en dan krijg je je geld terug, zonder vragen.

Het is heel eenvoudig: het zijn op voorhand opgenomen video’s met een werkboek, die je kan bekijken op je eigen tempo wanneer het jou past. Als je er vragen over hebt mag je me mailen en dan krijg je direct antwoord, en 1 keer per maand verzamel ik alle vragen en overloop ik die met alle deelnemers samen op een Q&A sessie. Die kan je volgen via zoom of achteraf herbekijken (wordt opgenomen)

Van mij ‘moet’ je nooit iets. Door opnieuw de make-up workshop te volgen leer je andere zaken en kan je al dieper ingaan op dingen die nog moeilijk gaan. Dan ga je meer op de zaken werken die nog niet zo goed lukken.

Ja inderdaad eens je je kleurtype weet, weet je het. Want dat blijft heel je leven hetzelfde. Wat we dan doen bij jouw privé sessie voor kleuranalyse is de kleurdoeken leggen die specifiek bij jouw seizoen horen, en daaruit topkleuren selecteren. Zo krijg je toch nog nieuwe info en inzichten. Ik kan je dan ook combinatie tips geven, dus al een stap verder gaan en meer in diepte te gaan werken.

Enerzijds praktische redenen: zo hoef je je minder te verplaatsen. Anderzijds kan je de oefeningen doen wanneer het jou het best uitkomt en wanneer je zelf het meest energie hebt.

De innerlijke oefeningen zijn bewust gekozen om thuis uit te voeren: het vergt wel wat ‘denk’ werk dus dat kan je op je eigen tempo dan doen, je kan het in de privacy van je eigen omgeving doen en als er iets te snel gaat kan je altijd de filmpjes rustig opnieuw bekijken.

Je volgt thuis de online workshop op je eigen tempo en als je daarover nog vragen hebt of met iets vastzit mag je je vragen naar mij mailen. Ik stuur je dan een antwoord, maar ik verzamel alle vragen van de deelnemers ook, en tijdens zo een sessie overloop ik nog eens alle vragen van iedereen zodat je ook van elkaars vragen nog kan leren. Als je daar niet kan bijzijn is dat geen probleem want ik neem het op en plaats het erna ook in de beveiligde leeromgeving zodat je het achteraf kan bekijken.

Als je een laptop en internetverbinding hebt komt het in orde. Je ontvangt van mij voor de online modules een link naar een pagina waar je telkens een werkboek en filmpjes kan bekijken. Voor de zoom sessies stuur ik ook een link en dat is ook een heel makkelijk programma om mee te werken.

Ik snap dat het een beetje onwennig is maar er zijn veel voordelen van in groep werken. Ik doe met iedereen een persoonlijk gesprek op voorhand om te zien of ze binnen de groep passen zodat de sfeer goed is. Uit ervaring weet ik dat dit heel snel losloopt.

Je ontmoet er vrouwen die met hetzelfde probleem als jou zitten. Je bent tijdens een gezamenlijk zoom gesprek niet verplicht om iets te delen met de anderen, daar ben je volledig vrij in. We creëren een veilige omgeving waar je ook kan leren van de andere vrouwen hun vragen en issues waar zij mee zitten.

Het is niet verplicht om de online zoom sessies bij te wonen, je kan ook je vragen via mail insturen op voorhand. Als een groeps-traject echt niets voor jou is, is er ook nog een volledig privé traject.

De meeste deelneemsters volgen dit traject alleen maar je kan ook samen met een vriendin of familielid inschrijven, dat is helemaal geen probleem!

Dat je na een kleur en stijl advies van mij nooit nog een miskoop zal doen omdat je direct miskopen herkend die niet bij jouw specifiek kleur en stijltype passen. De prijs voor de workshop verdien je dus al terug door alleen al miskopen te vermijden in je verdere leven.

Daar is rekening mee gehouden : gezien het traject zo goed als volledig online is kan je alles volgen op momenten die voor jou uitkomen. Bijvoorbeeld 2 avonden per week een uurtje, of zondag hele namiddag. De 3 zoom calls worden ook opgenomen dus daar hoef je niet live bij te zijn, je kan je vragen op voorhand insturen en de opname achteraf bekijken. Het enige waarvoor je je hoeft te verplaatsen is voor de privé sessie in Herent om je kleur-en stijl type te bepalen (is een afspraak van 1u op een moment dat voor jou past)

In totaal hoef je je maar 1x naar Herent te verplaatsen voor 1u. De rest van het traject is allemaal online te volgen en via zoom. Je kan er eventueel een dagje voor jezelf van maken en combineren met een namiddag uitstapje naar Leuven (is op 2km). Als je graag een vriendin meeneemt naar de privé sessie om erna dan nog iets samen te doen is zij ook altijd welkom voor een koffie en dan kan ze mee jouw analyse volgen.

Ja, station van Herent is op 15 min wandelen.

Je kan ook met de trein tot in station van Leuven komen en daar de bus nemen tot halte ‘Herent Rijweg’ en dan is het 5 min wandelen. Bus 652, 284, 285 rijden ongeveer elk kwartier deze route.

Dit traject kan voor ondernemers op factuur en kan je inbrengen in de boekhouding als coaching of marketingkost.

Je kan zelf kiezen op welk tempo je werkt gedurende de 3 maanden, maar gemiddeld kan je rekenen op 1 à 2u per week.

Je krijgt toegang vanaf de start van het traject en kan tot 1 jaar opnieuw inloggen om modules te herbekijken. Je kunt ook de werkboeken printen om ze op die manier altijd te houden.

Tijdens deze training sta je er niet alleen voor, je krijgt doorlopende ondersteuning gedurende 3 maanden zodat je het nu eens écht gaat doen aan jezelf werken. Zonder opvolging is de motivatie vaak snel weg en is het moeilijk om vol te houden.

Je leert jezelf waarderen en daardoor sterker in je schoenen staan en meer zelfvertrouwen krijgen. Je gaat ontdekken waarom jij het wél waard bent en daardoor makkelijk doelen stellen en nee zeggen. En daarnaast ga je ontdekken welke kleuren en make-up je doen stralen. Ik heb in dit traject al mijn kennis in gestopt, zonder het overweldigend te maken. De training is namelijk echt ontwikkeld voor een specifieke doelgroep van vrouwen om op 3 maanden tijd van onzekerheid af te geraken.

Ik geloof dat je altijd nog kunt groeien in alles wat je doet. Bij iedereen kun je wel weer iets leren. Zie het dus niet als iets dubbel maar als een aanvulling op je bestaande kennis. Of het aangeraden is om deze training te volgen hangt er dus vanaf of jij wilt groeien. Als je onzekerheid je momenteel tegen zou houden om je ideale leven te leiden is het dus zeker de moeite. Na deze cursus voel je jezelf beter in je vel en dat ga je uitstralen naar een betere relatie met je partner, familie, collega's,...