Feelgood traject
Zelfvertrouwen opbouwen op innerlijk én uiterlijk vlak
Herken je dit…

 • Je hebt het gevoel van tekort te schieten: op het werk, thuis, bij vrienden en familie,…
 • Je twijfelt constant aan jezelf en zoekt bij anderen bevestiging
 • Je piekert veel en hebt een negatief kritisch stemmetje in je hoofd dat lang blijft hangen bij fouten
 • Je ervaart veel schuldgevoelens en zit te hard in met wat anderen van je denken
 • Je kan moeilijk nee zeggen en je durft je eigen mening niet te uiten
 • Je bent perfectionistisch en legt de lat heel hoog voor jezelf
 • Je waardeert jezelf te weinig en bent ook niet blij met hoe je eruit ziet

 

Wil je liever dit…

 • Je voelt je goed in élke rol: als mama, als partner, bij vriendinnen, op het werk,…
 • Je volgt je eigen gevoel, laat angsten los, je bent meer zelfzeker en kan genieten
 • Je bent in het moment, maakt je minder zorgen en denkt positief
 • Je trekt je niet meer zo hard aan wat anderen denken of zeggen en er is rust in je hoofd
 • Je durft voor jezelf opkomen en grenzen aangeven, nee zeggen lukt
 • Ook al is niet alles tot in de puntjes perfect, toch kan je genieten
 • Je waardeert jezelf en voelt dat jij het ook waard bent om tijd aan jezelf en je uiterlijk te besteden

 

“Je goed voelen is een combinatie van innerlijk sterk staan en dit te ondersteunen met je uiterlijk.”

Als je gelukkig bent verbetert dit de relaties met mensen uit je omgeving en word je een beter persoon.

 
Mama’s die alles perfect willen doen krijgen stress, lopen tegen hun grenzen aan, hebben geen energie meer en voelen zich vaak niet alleen qua innerlijk maar ook uiterlijk niet goed.

Dit heeft impact op hoe je jezelf voelt maar ook op de relatie met je man, het voorbeeld dat je bent voor je kind(eren) en kan ertoe leiden dat je crasht.
Door je leven terug in handen te nemen met een stappenplan en begeleiding, krijg je terug rust in je hoofd, een gevoel van controle en meer tijd voor jezelf.

Door niet alleen aan je innerlijk te werken, maar ook uiterlijk je beter te voelen door kleding die je echt mooi staat en make-up die je beste punten naar voor laat komen komt er een positieve wisselwerking op gang tussen binnen-en buitenkant.

In het feelgood programma leer je: wie ben ik, en wat heb ik nodig. Door beter voor jezelf te zorgen, aandacht te geven aan jezelf op innerlijk en uiterlijk gebied ga je nadien ook beter voor anderen kunnen zorgen in je omgeving.

Je gaat na hoe het komt dat je jezelf op de laatste plaats zet. En wat je er aan kan doen om dit op te lossen. Daarvoor gaan we echt naar je binnenwereld.

Tijdens dit traject behandelen we ‘het hele plaatje’: het gaat niet enkel over uiterlijk je mooier voelen met make-up en kleding maar ook jezelf innerlijk beter in je vel voelen en het waard voelen.
Praktische info
 • Inhoud: Het Feelgood traject is een individueel 1 op 1 coaching traject met…
  • 5 individuele gesprekken (via zoom dus je hoeft je niet te verplaatsen) en privé opvolging tussen de gesprekken door
  • Live privé kleur-en stijl analyse met individuele make-up workshop in Herent (Leuven)
  • 6 online workshops (op voorhand opgenomen video’s die je bekijkt wanneer het jou past)
  • 4 live online workshops met de andere deelnemers van het traject (via zoom ‘s avonds)
  • 6 werkboeken met oefeningen rond persoonlijke ontwikkeling
  • Dagelijks mogelijkheid om vragen te stellen in de ondersteunende Facebook groep (met een klein groepje andere mama’s die deelnemen aan het traject). Ellen komt elke werkdag in de groep om de vragen te beantwoorden en met extra opdrachten voor motivatie.
  • BONUS: Volledige live dag met transformatie oefeningen (incl. lunch) in Herent
 • Locatie:
  • Live kleur-en stijl analyse: Elni – Roeselveld 28 – 3020 Herent (vlakbij Leuven)
  • Online workshops: in de elni-academy (online leeromgeving)
  • Individuele gesprekken: via ZOOM (dit kan ook op avonden)
 • Duurtijd: 4 maanden
 • Investering: 5 maandelijkse termijnen van €164 (incl. BTW) (1 termijn bij intake en dan 4 termijnen telkens per maand van je 4-maandelijks traject).
 • Werkwijze: Contacteer me voor een gratis & vrijblijvend kennismakings gesprek en dan bekijken we of het traject geschikt voor jou is.
  Vanwege de niet-tevreden-geld-terug garantie die ik geef bij het Feelgood traject zal ik je altijd eerlijk antwoorden.

 

Tijdens dit 4 maanden traject krijg je 1 op 1 coaching van mij en doorloop je 7 stappen naar meer zelfvertrouwen. Zo maak je voor eens en voor altijd komaf met die onzekerheid.

Door mijn ervaring met vele andere vrouwen die je voorgingen en hun bewezen resultaten kan ik je écht garanderen dat je na die 4 maanden meer zelfvertrouwen hebt.

7 stappen naar meer zelfvertrouwen - afbeelding

De vraag is: wat gaat er gebeuren als je het NIET gaat doen? Als jij geen actie onderneemt zal er ook niets veranderen aan je huidige situatie. Ze zal alleen maar erger worden.

En ja, ik weet ook uit ervaring dat die eerste stap zetten heel spannend is. Zelfs een beetje eng! Maar je loopt echt geen risico:

 • Dit programma heeft bewezen resultaat en na 4 maanden 1-1 coaching kan ik je echt garanderen dat je meer zelfvertrouwen hebt. Als je in mijn garantie geen vertrouwen hebt dan moet je het inderdaad niet doen.
 • Via de lifescan (wheel of life) evalueer je de verschillende gebieden van je leven zowel bij de start als einde van het traject. Als hier geen verschil is krijg je je geld terug. Nog nooit voorgehad maar ik geef deze garantie met een gerust hart.
 • Start je en denk je ‘ohjee ik heb nog geen resultaat na de eerste gesprekken’ dan kan je de eerste 14 dagen gewoon stoppen zonder vragen. Ook nog nooit voorgehad maar daar doe ik niet moeilijk over moest dat zo zijn.

 

 

 

Ben je benieuwd naar de ervaringen deelneemsters van het Feelgood traject?

Lees hier hun feedback.
 

Enkele reacties…


 
Tekst bij workshop feelgood
 
Wil je al eens ervaren wat een naturel make-up doet voor je zelfvertrouwen op uiterlijk vlak? Volg dan onze online make-up cursus of een make-up workshop
 
 

Veelgestelde vragen

 

Dit traject is een 1op1 coaching traject met intensieve steun. Er zijn individuele gesprekken, online workshops met de groep, en je kan dagelijks gedurende de vier maanden van het traject vragen stellen in de besloten facebookgroep.

Als je de investering voor je binnenwereld vergelijkt met een investering in je buitenwereld, heb je hiervan de rest van je leven voordeel van. Je gaat je op lange termijn beter voelen door alles wat je leert in het traject, wat anders is bijvoorbeeld met een vakantie waar je erna terugkomt in dezelfde situatie.

Je kan de cursus volgen op je eigen tempo, dus bijvoorbeeld enkele dagen per week een kortere tijd of een zondag een namiddag. Je beslist zelf hoeveel tijd je eraan kunt en wilt besteden, de meeste deelnemers besteden gemiddeld 1 tot maximum 2 uur per week aan de cursus. Het traject duurt 4 maanden, maar erna heb je nog een jaar lang toegang tot de cursus. De werkboeken kan je ook printen zodat je dit voor altijd hebt. Je kan dus altijd na het traject nog verder doen.

Bij de start maken we met behulp van ‘the wheel of life’ een objectieve score van je huidige situatie. Aan het eind van het traject geef je elk levensgebied daarin opnieuw scores en zo kan je je vooruitgang echt objectief meten. Tijdens het traject zijn er verschillende live privé coaching sessies waar we ook telkens bespreken hoe het met je vooruitgang en groei gaat en waar nog verbetering mogelijk is.

Ja inderdaad, de cursus is volledig gericht op vrouwen. De oefeningen waar we rond werken en voorbeelden zijn allemaal uit de dagelijkse leefwereld van vrouwen. Deze cursus is dus specifiek voor vrouwen, sorry mannen!

Ik doe met iedereen persoonlijk een intake gesprek via zoom vooraleer het traject te starten, om te zien of het past bij jouw noden en of er een klik is.

Blijkt dat je na het starten het toch niet meer ziet zitten is dat geen probleem. Je kan binnen de eerste 14 dagen van de start van het traject stoppen en dan krijg je je geld terug, zonder vragen.

Het is heel eenvoudig: het zijn op voorhand opgenomen video’s met een werkboek, die je kan bekijken op je eigen tempo wanneer het jou past. Als je er vragen over hebt mag je me mailen en dan krijg je direct antwoord.

Ja inderdaad eens je je kleurtype weet, weet je het. Want dat blijft heel je leven hetzelfde. Wat we dan doen bij jouw privé sessie voor kleuranalyse is de kleurdoeken leggen die specifiek bij jouw seizoen horen, en daaruit topkleuren selecteren. Zo krijg je toch nog nieuwe info en inzichten. Ik kan je dan ook combinatie tips geven, dus al een stap verder gaan en meer in diepte te gaan werken.

Enerzijds praktische redenen: zo hoef je je minder te verplaatsen. Anderzijds kan je de oefeningen doen wanneer het jou het best uitkomt en wanneer je zelf het meest energie hebt.

De innerlijke oefeningen zijn bewust gekozen om thuis uit te voeren: het vergt wel wat ‘denk’ werk dus dat kan je op je eigen tempo dan doen, je kan het in de privacy van je eigen omgeving doen en als er iets te snel gaat kan je altijd de filmpjes rustig opnieuw bekijken.

Als je een laptop en internetverbinding hebt komt het in orde. Je ontvangt van mij voor de online modules een link naar een pagina waar je telkens een werkboek en filmpjes kan bekijken. Voor de zoom sessies stuur ik ook een link en dat is ook een heel makkelijk programma om mee te werken.

De meeste deelneemsters volgen dit traject alleen maar je kan ook samen met een vriendin of familielid inschrijven, dat is helemaal geen probleem!

Dat je na een kleur en stijl advies van mij nooit nog een miskoop zal doen omdat je direct miskopen herkend die niet bij jouw specifiek kleur en stijltype passen. De prijs voor de workshop verdien je dus al terug door alleen al miskopen te vermijden in je verdere leven.

Daar is rekening mee gehouden : gezien het traject zo goed als volledig online is kan je alles volgen op momenten die voor jou uitkomen. Bijvoorbeeld 2 avonden per week een uurtje, of zondag hele namiddag. Het enige waarvoor je je hoeft te verplaatsen is voor de privé sessie in Herent om je kleur-en stijl type te bepalen (is een afspraak van 2u op een moment dat voor jou past)

In totaal hoef je je maar 1x naar Herent te verplaatsen voor 2u. De rest van het traject is allemaal online te volgen en via zoom. Je kan er eventueel een dagje voor jezelf van maken en combineren met een namiddag uitstapje naar Leuven (is op 2km). Als je graag een vriendin meeneemt naar de privé sessie om erna dan nog iets samen te doen is zij ook altijd welkom voor een koffie en dan kan ze mee jouw analyse volgen.

Ja, station van Herent is op 15 min wandelen.

Je kan ook met de trein tot in station van Leuven komen en daar de bus nemen tot halte ‘Herent Rijweg’ en dan is het 5 min wandelen. Bus 652, 284, 285 rijden ongeveer elk kwartier deze route.

Dit traject kan voor ondernemers op factuur en kan je inbrengen in de boekhouding als coaching of marketingkost.

Je kan zelf kiezen op welk tempo je werkt gedurende de 4 maanden, maar gemiddeld kan je rekenen op 1 à 2u per week.

Je krijgt toegang vanaf de start van het traject en kan onbeperkt inloggen om modules te herbekijken (levenslang). Je kunt ook de werkboeken printen.

Tijdens deze training sta je er niet alleen voor, je krijgt doorlopende ondersteuning gedurende 4 maanden zodat je het nu eens écht gaat doen aan jezelf werken. Zonder opvolging is de motivatie vaak snel weg en is het moeilijk om vol te houden. Tijdens de verschillende individuele coaching gesprekken krijg je telkens ook een boost om er echt voor te gaan.

Ik geloof dat je altijd nog kunt groeien in alles wat je doet. Bij iedereen kun je wel weer iets leren. Zie het dus niet als iets dubbel maar als een aanvulling op je bestaande kennis. Of het aangeraden is om deze training te volgen hangt er dus vanaf of jij wilt groeien. Als je onzekerheid je momenteel tegen zou houden om je ideale leven te leiden is het dus zeker de moeite. Na deze cursus voel je jezelf beter in je vel en dat ga je uitstralen naar een betere relatie met je partner, familie, collega's,...

Ja dat is mogelijk, er is nog een opvolgtraject, meer info daarover: info opvolgtraject