Hallo, ik ben Ellen

Ik geef beauty workshops & teambuildings en heb een schoonheidspraktijk in Herent.
Mijn doel is om dames beauty tips te leren die ze makkelijk kunnen toepassen. Geen uren voor de spiegel, maar concrete en haalbare tips voor elke dag.
In de schoonheidspraktijk draait het allemaal om genieten van professionele behandelingen, pure me-time!Beauty workshops

Tijdens workshops & teambuildings geef ik advies over welke kleuren je doen stralen, welk kapsel past bij jouw gelaatsvorm, welke make-up je ogen laat sprankelen,…
Mijn missie is dat je na een workshop zelf aan de slag kan met eenvoudige en haalbare tips die een groot resultaat geven voor je zelfvertrouwen.
Je kan een workshop alleen of in groep volgen.Schoonheidsbehandelingen

Daarnaast kan je ook heerlijk relaxen tijdens een behandeling in onze huiselijke schoonheidspraktijk in Herent, zodat je helemaal kan ontspannen en eens echt tijd voor jezelf neemt. Laat jezelf in de watten leggen in onze verwarmde behandelstoel en geniet van de rust en deugddoende verzorgingen.
Beauty expert

Na mijn opleiding Communicatiewetenschappen schoolde ik me bij tot Beauty expert, en met meer dan 10 jaar ervaring in de schoonheidssector heb ik al honderden vrouwen mogen begeleiden om zich beter in hun vel te voelen.
Welkom!
Elni staat trouwens voor “Ellen & Niels”, mijn man die graag meehelpt achter de schermen.
Ellen Verstrepen – ELNI