Online make-up cursus: naturel dagmake-up
Foto online make-up cursus klein

Wil je leren hoe je er naturel en fris kunt uitzien, zonder uren voor de spiegel te moeten staan?
Zou je graag een oogpotlood lijntje kunnen trekken zonder moeite, en geen miskopen meer doen van oogschaduw kleuren?
Of ken je nog niks van make-up, en wil je eens alle stappen leren, om je ook eens te schminken voor een feestje of voor het werk?


 
Tijdens de online make-up cursus “Naturel dagmake-up” leer je in 4 modules alle stappen voor een mooie make-up, met een werkboek en filmpjes. Dit op je eigen tempo vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Begin vandaag nog 🙂
 
Koop nu

Inhoud modules
 • Module 1: Hoe reinig en verzorg ik mijn huid?
  We starten met een goede basis voor een verzorgde huid, ik leer je de verschillen tussen miccelair water, serum, … en in welke volgorde je ze moet gebruiken.
 • Module 2: Je huid mooi egaal maken
  Hier leer je alles over je huid naturel en effen maken met foundation, daarnaast krijg je tips om blush correct aan te brengen en wallen & roodheden weg te werken.
 • Module 3: Je ogen laten stralen
  Dé meest gestelde vraag op make-up workshops: hoe trek ik een mooi lijntje eyeliner? Ik deel je mijn trukje hiervoor, hierna kan het niet meer mislukken. Je leert oogschaduw aanbrengen, mascara tips en tot hoe ver je wenkbrauwen best komen.
 • Module 4: Lipstick-tips
  Ik leer je hoe je met een simpele techniek uit de kleurenleer geen miskopen meer doet qua kleuren lippenstift.
 • BONUS module: make-up bij mondmaskers
  Hier bespreek ik de 3 meest voorkomende problemen van make-up bij mondmaskers en de oplossing.

Koop nu

Praktische info
 • Prijs: 24,90 euro
 • Duurtijd: je volgt de cursus op je eigen tempo en hebt 1 jaar toegang tot alles
 • Werkwijze: na betaling krijg je direct toegang tot de modules met filmpjes en werkboek
 • Betaling: rechtstreeks via de bancontact app op de site
 • Opvolging: als je nog met iets vast zit mag je me altijd contacteren via

Koop nu

FAQ

Is het een live workshop?
Nee, het zijn op voorhand opgenomen filmpjes die je kan bekijken wanneer het voor jou past. Telkens met uitleg bij in het werkboek. Je kan ze zo vaak herbekijken als je wilt!

Hoe werkt de betaling?
Je klikt op ‘aankopen’ en dan kom je op een pagina waar je met de bancontact app veilig kan betalen. Vervolgens krijg je een mail met een link naar de verschillende modules en de uitleg erbij. Als er iets zou mislopen mag je me altijd mailen ()

Ik ben een beginner, en ken niets van make-up, is het iets voor mij?
Ja hoor! Je hoeft helemaal geen voorkennis van make-up te hebben. Ik leer je alles stap voor stap.

Moet ik producten kopen?
Aan jou de keuze: je kan zo kijken zonder meedoen, of je kan meedoen met je eigen producten,  of je kan de producten die ik gebruik aankopen. Wil je iets aankopen, stuur me dan even een mailtje () met een foto van je gezicht en dan stel ik een pakket met jouw juiste kleuren samen.

Is er live begeleiding?
Het zijn op vorhand opgenomen filmpjes met uitleg en stappenplan bij die jij bekijkt op een moment dat voor jou past. Je ziet mij dus op video maar ik jou niet 🙂 Als je vragen hebt waar je mee vastloopt mag je me wel altijd mailen voor advies op

Ja maar wat is het nut als er al zoveel make-up filmpjes op internet staan?
Het is nét omdat er zoveel filmpjes online staat dat veel vrouwen er niet meer aan uitkunnen, wat nu de verschillende stappen zijn en wat nu goed is voor een naturel make-up. Smokey-eyes technieken zijn bijvoorbeeld helemaal anders dan een naturel dagmake-up.

Heb je zelf nog een andere vraag? Stuur ze gerust naar en ik neem ze hier mee op.

Koop nu