In het Feelgood traject leerde je kennis en vaardigheden om je zelfvertrouwen op te bouwen. Nu ligt de focus op continuïteit en leren omgaan met alle nieuwe situaties die nog op je pad zullen komen dit jaar. Nu is het belangrijk om alles wat je geleerd hebt om dat in de praktijk te blijven uitvoeren en toepassen.

Doel

Houvast en begeleiding van het Feelgood traject verder zetten. Het ‘aan jezelf werken’ niet laten uitdoven. De vooruitgang die je al geboekt hebt verderzetten. De problemen & issues die er nu nog zijn verder aanpakken en verbeteren.

Duurtijd

1 volledig jaar: dan kom je allerlei situaties tegen zoals vakantie, feestdagen, stressvolle periodes, alles doorlopen we samen ook bij tegenslag, geluksmomenten, ziekte,….

Waarde

De waarde van dit traject zit in het resultaat van het zelfvertrouwen dat je opbouwde blijven te houden, ik steun je hierbij graag als coach in dat onderhouden tijdens een heel jaar zodat je nog kan blijven groeien.

Inhoud opvolg jaartraject

Er zijn 2 opties: het basis programma (€1.164) of het intensief programma (€4.840)

 

BASIS PROGRAMMA
12 individuele coaching gesprekken
We starten met een intake sessie van een uur waarin we jouw wheel of life opnieuw overlopen, en selecteren waar je het komende jaar verder aan wil werken, je werkt nieuwe doelen uit. Vervolgens hebben we elke maand een opvolg gesprek van een half uur (waarvoor je een voorbereidingsdocument telkens maakt zodat we direct tot de kern kunnen komen) waarin we je doelen vooruitgang samen opvolgen en bespreken.

Ik sta aan je zijde: 1 volledig jaar lang!
Alle situaties die je gaat tegenkomen pakken we samen aan , samen successen vieren en steun bij de moeilijke dagen die komen. En ook als alles goed gaat is het natuurlijk belangrijk om aan jouw doelen te blijven werken en daar een stok achter de deur voor te hebben.

1 live privé workshop in Herent van 2u
Je komt naar Herent voor een workshop van 2u rond een topic naar keuze, dat kan zijn brainstormen over ideale weekplanning, rond uiterlijk (kleur en stijl verdieping), sparren over iets anders waar je mee zit, een specifiek mindset topic…

Dagelijkse steun in de Facebook groep
Je blijft in onze FB community.

Contact via mail tussendoor als je vast zit met iets
Ik sta altijd voor je klaar!

6 Masterclasses (live)
Die zijn in kleine groepjes met de anderen (online) gedurende 1 uur op een avond, tweemaandelijks.

Investering: €1.164 incl. BTW. Er is ook termijnbetaling per maand mogelijk: €97/ maand. Voor 1 jaar 1 op 1 privé coaching van mij inclusief de live workshop, de masterclasses, opvolg gesprekken, alles erop en eraan.

 

INTENSIEF PROGRAMMA

12 individuele coaching gesprekken
We starten met een intake sessie van een uur waarin we jouw wheel of life opnieuw overlopen, en selecteren waar je het komende jaar verder aan wil werken, je werkt nieuwe doelen uit.

Vervolgens hebben we elke maand een brainstorm gesprek van een anderhalf uur. Dit kan live of online.

6 SOS-gesprekken
Je kan gedurende het jaar 6x een SOS-gesprek inplannen van een half uur (online).

Ik sta aan je zijde: 1 volledig jaar lang!
Alle situaties die je gaat tegenkomen pakken we samen aan, samen successen vieren en steun bij de moeilijke dagen die komen. En ook als alles goed gaat is het natuurlijk belangrijk om aan jouw doelen te blijven werken en daar een stok achter de deur voor te hebben.

3 live privé workshop in Herent van 2u
Je komt om 1 keer per 4 maand naar Herent voor een workshop van 2u rond een topic naar keuze, dat kan zijn brainstormen over ideale weekplanning, rond uiterlijk (kleur en stijl verdieping), sparren over iets anders waar je mee zit,…

Dagelijkse steun in de Facebook groep
Je blijft in onze FB community.

Contact via mail tussendoor als je vast zit met iets
Ik sta altijd voor je klaar!

6 Masterclasses (live)
Die zijn in kleine groepjes met de anderen (online) gedurende 1 uur op een avond, tweemaandelijks.

Investering: €4.840 incl. BTW (all-in), termijnbetaling per maand is mogelijk.