Profielfoto Ellen

Hallo, ik ben Ellen van Elni

Als coach en ervaringsdeskundige help ik je graag naar meer zelfvertrouwen, een betere work-life balans en meer energie op het werk én thuis.

Mijn specialisatie is de doelgroep van mama’s met jonge kindjes. Als mama begrijp ik volledig waar jij mee worstelt en help ik je graag!
 

Mijn missie is om mama’s te helpen om zich terug goed in hun vel te voelen.

Ik werd zelf in april 2020 mama van Lisa, en wat ik merk in mijn omgeving is dat veel mama’s hun eigen identiteit kwijtraken na het moederschap. Door al hun rollen perfect te willen doen krijgen ze het gevoel dat ze tekortschieten, en dat zorgt voor onzekerheid. Daarnaast is er ook vaak een gebrek aan tijd en energie, het gevoel van geleefd te worden in de chaos. Dat je altijd maar moet volhouden.

Gezien ik hier vroeger ook mee worstelde, kan ik me perfect inleven in hun situatie. Maar ik weet ook uit eigen ervaring, en uit de resultaten van de andere vrouwen die ik al geholpen heb, dat het écht anders kan!

Hiervoor heb ik 2 trajecten

 

De combinatie van mijn eigen ervaringen en mijn opleiding als coach maakt dat ik al heel veel mama’s heb kunnen helpen naar een gelukkiger leven.

 
TIP: Voor een kijkje achter de schermen: volg @elni_zelfvertrouwen_coach op Instagram!