Hallo, ik ben Ellen van Elni.
Na mijn opleiding Communicatiewetenschappen schoolde ik me om tot Beauty expert. Met meer dan 10 jaar ervaring in de schoonheidssector heb ik al honderden vrouwen mogen begeleiden om zich beter in hun vel te voelen tijdens vele workshops en teambuildings.

Mijn doel is om dames beauty tips te leren die ze makkelijk kunnen toepassen. Geen uren voor de spiegel, maar concrete en haalbare tips voor elke dag.

Ik hou van afwisseling: enerzijds zijn er de workshops onder vriendinnen, vrijgezellen beauty feestjes, teambuildings voor bedrijven in verschillende sectoren. Daarnaast is het een fijne balans om de rust terug te vinden tijdens een behandeling in ons huiselijk instituut waar ik de klanten een beleving kan geven met een gezellige babbel. In de schoonheidspraktijk draait het allemaal om genieten van professionele behandelingen, pure me-time!

Wil je graag weten hoe het eraan toe gaat? Neem dan zeker een kijkje op onze Facebook of Instagram pagina voor sfeerbeelden, of lees feedback van deelnemers via hun reviews.

Welkom in Herent, vlakbij Leuven. Hier gaan alle schoonheidsbehandelingen door en is er een workshopruimte voor 15 personen. Voor grotere workshops en teambuildings verplaats ik me met plezier naar jullie.

Tot snel en welkom!

Ellen Verstrepen
Zaakvoerster Elni

PS: Elni staat trouwens voor “Ellen & Niels”, mijn man die meehelpt achter de schermen.