Ik weet hélemaal hoe het voelt om onzeker te zijn

Na mijn studies Communicatiewetenschappen had ik een drukke job bij een bank.
Omdat ik gevoelig ben aan overspannen te raken, deed ik als me-time moment een workshop make-up & kleding advies.

Dat moment, intussen al meer dan 10 jaar geleden, was echt een eye-opener voor mij.

Ik voelde me niet echt speciaal of mooi, kocht kleding zonder er echt bij na te denken, deed van make-up enkel mascara en een lijntje,…
Maar na de make-up tips was ik wél al meer tevreden als ik in de spiegel keek: door enkele kleine ‘schmink’ trukjes was mijn huid mooi egaal (waar ik altijd onzeker over was) en kon ik mijn afhangende oogleden verbergen met een techniek van oogschaduw.
En dat zonder uren voor de spiegel te staan.

Ook winkelen ging makkelijker omdat er nu een systeem in zat: ik weet welke kleuren mij staan en welke ik niet eens moet passen. Ik leerde welke stoffen en patronen een buikje verbergen, dus moest die niet meer constant intrekken.
Sindsdien hangt er enkel nog kleding in mijn kast die echt allemaal lievelingsstukken zijn en waar ik me echt op mijn gemak in voel. Gedaan dus met omkleden naar ‘comfy’ kleding van zodra ik thuiskom, want al mijn kleding die ik nu heb zit goed én is mooi.

Ik was echt onder de indruk dat het zo eenvoudig was, dat ik zelf een opleiding kleur- & stijl volgde aangevuld met visagie cursus, om dit ook aan andere vrouwen te kunnen aanleren.
Ik ging hierover workshops geven in mijn eigen zaak en als lesgever bij Colruyt Group Academy, ik werkte zelf als visagiste op events zoals Tomorrowland, Pink Ladies Games, voor de Brabanthal… en gaf teambuildings rond kleding bij organisaties zoals CM, SD Worx, VDAB, Brailleliga en vele andere.

Toen ging ik meer in mezelf geloven

Door je beter te voelen langs de buitenkant, gaat dat ook zelfvertrouwen geven aan je binnenkant.
Ik heb het al zo vaak mogen meemaken om klanten van mij echt te zien openbloeien, en dat ze gelukkig zijn als ze in de spiegel kijken en zich goed in hun vel voelen. Dit heeft invloed op hun eigen geluksgevoel maar straalt ook verder door in een betere relatie met de mensen in hun omgeving.
 
Ellen - profielfoto met koffie

 
Weetjes over Elni
 

Innerlijk en uiterlijk zijn met elkaar verbonden en hebben een duidelijke werking op elkaar.

Naast het uiterlijke volgde ook een innerlijk proces om mezelf te leren kennen en te ontdekken wat me écht gelukkig maakt. Ik volgde opleidingen rond persoonlijke groei en zelfontwikkeling.
Ik heb zelf de transformatie doorgaan om te beseffen dat je je leven zélf vorm kunt geven, in plaats van geleefd te worden.
Ook hierover gaf ik erna cursussen om mijn ervaringen te delen en tips te geven rond meer zelfvertrouwen, leren nee zeggen, doelen stellen,… als lesgever bij Femma en BNP Paribas Fortis.
 

“Believe in your #selfie”

Dit is mijn lievelingsquote
Het is een samenvatting van het pad dat ik zelf heb afgelegd: geloven in jezelf, en ontwikkelen op innerlijk en uiterlijk vlak

 

Resultaat is dat ik nu mijn droomleven leef omdat ik weet waar ik naartoe wil en gelukkig ben als ik in spiegel kijk.

Dat wil ik delen met andere vrouwen die ook zoekende zijn, die zichzelf niet mooi vinden, die zichzelf niet ‘waard’ vinden.

Die voelen dat ze ‘iets’ moeten doen maar niet weten wat, om zich beter in hun vel te voelen.
Want als je jezelf niet waardeert, kan je een ander en het leven ook niet waarderen.

Keerpunt: focus op online & opvolging

Door in 2020 mama te worden, en tegelijk de corona crisis mee te maken kwam er een shift in mijn werkwijze: dankzij online programma’s kan ik nu ook vrouwen helpen vanuit hun veilige thuis omgeving, en door in kleine groepen te werken en over langere periodes is er nog meer persoonlijke begeleiding en opvolging mogelijk.
Ik heb veel gedaan: van teambuildings tot vrijgezellen feestjes tot lesgever, maar de rode draad hierin is steeds dat ik vrouwen help met zichzelf mooier te voelen zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen. Dat is mijn specialisatie, want iedereen heeft mooie punten en ik help je die te ontdekken.

Momenteel ligt de focus volledig op de persoonlijke begeleiding, met een mix van online en live workshops. Daar voel ik me zelf het beste bij omdat ik zo echt een band kan opbouwen met de vrouwen die ik begeleid, en hen kan zien groeien op innerlijk & uiterlijk gebied.

Waarom moet je bij mij zijn?
Alle opleidingen die ik volgde, in combinatie met mijn eigen traject en ervaringen maken dat ik écht begrijp met welke issues jij zit.
Ik wil JOU helpen met je eigen transformatie, stap voor stap. Innerlijk en uiterlijk zijn met elkaar verbonden, en ik combineer als eerste coach in België de twee samen om vrouwen te laten openbloeien. Intussen heb ik over de jaren heen al honderden vrouwen mogen begeleiden om zich meer zelfzeker en mooier te laten voelen.

 

Jij bent het waard om tijd in jezelf te investeren, in plaats van jezelf altijd weg te cijferen voor anderen.

Kies voor me-time, want dat verdien je!

 

Ik wil dat jij ook een transformatie kan doormaken en echt voor jezelf gaat kiezen!

Misschien weet je niet waar je moet beginnen? Ik denk graag met je mee.
Na deze hele uitleg over mij, ben ik ook wel benieuwd naar JOUW verhaal. Waar jij mee zit.
Ik help je graag, stuur je me een mailtje?