Make-up workshop: Naturel dagmake-up
Leer je mooie punten accenturen met een naturel dagmake-up
Herken je dit…

 • Je weet niet goed hoe je aan je make-up moet beginnen en wat de juiste stappen zijn, en wilt dat iemand dat samen met jou eens overloopt
 • Je wilt er naturel en mooi uitzien maar zonder er te veel tijd in te moeten steken
 • Je zou wel eens graag foundation proberen maar hebt schrik dat het er als een ‘masker’ op ligt, daarom wil je dat iemand met zekerheid zegt ‘dit is jouw kleur’
 • Je hebt moeite om een eyeliner lijntje te trekken en wil dat zelf eens leren dat iemand het voor doet en toont tot waar en wat de techniek is
 • Je hebt vanalles in je badkamerkastje staan maar weet eigenlijk niet goed waarvoor alles dient of welke volgorde je wat moet gebruiken en wil daar uitleg over
 • Je stoort je aan bepaalde zaken in je gezicht die je wilt verdoezelen met echte tips op maat van jouw specifieke vraag.

 

Hoe leuk zou het zijn als…

 • Je jezelf ’s morgens makkelijk kan schminken op 5 minuten met slechts enkele producten, want je weet welke producten voor jou het meest resultaat hebben
 • Je jezelf mooi voelt en goed in je vel zit, en dat ook uitstraalt, en zo goed gezind en vol zelfvertrouwen aan je dag begint
 • Je tevreden in de spiegel kijkt en je op en top goed en vrouwelijk voelt want je kan jezelf schminken met veel resultaat
 • Je nooit meer moet twijfelen of je make-up wel bij je past, want je hebt bevestiging gekregen dat deze je echt goed staat
 • Je zelfvertrouwen een boost krijgt door aanmoedigingen en tips om eens andere zaken van make-up te proberen, onder begeleiding
“Wanneer je je goed in je vel voelt heeft dit een positief effect op je relaties en omgang met anderen uit je omgeving”
Na het volgen van de make-up workshop:
 • Ken je niet alleen alle stappen voor een mooie naturel dagmake-up, maar heb je ze zelf ook allemaal doorlopen onder begeleiding. Je kan jezelf naturel schminken op een korte tijd met beperkt aantal producten.
 • Leer je je mooie punten naar voren brengen met het persoonlijk advies dat je krijgt, en de zaken waar je onzeker over bent verdoezelen met tips op maat, op die manier krijg je meer zelfvertrouwen en zie je jezelf eens op een andere manier.
 • Weet je welke producten wel en niet goed zijn om je huid te reinigen, welke kleuren jouw staan en welke minder, en heb je alles kunnen testen, voelen, ruiken en ervaren. Geen twijfels en geen miskopen meer!
 • Heb je antwoorden op al jouw specifieke verzorgings- en make-up vragen, en voel je je sterker in je schoenen staan wanneer je in de winkel make-up wilt aankopen, want je weet door de persoonlijke tips héél zeker wat je moet doen en wat je nodig hebt.
Tijdens de make-up workshop “Naturel dagmake-up” leer je alle stappen voor een mooie make-up, en krijg je persoonlijke begeleiding en advies. Dit met een lekker ontbijtje erbij, echt eens een voormiddag puur voor jezelf.
Praktische info
 • Inhoud: In 4 stappen leer je hoe je een naturel dagmake-up bij jezelf kan aanbrengen, onder persoonlijke begeleiding
 • Locatie: Elni – Roeselveld 28 – 3020 Herent
 • Duurtijd: 9u-12u
 • Aantal plaatsen: kleine groepjes om persoonlijke begeleiding te garanderen
 • Prijs: € 96
 • Betaling: rechtstreeks via de bancontact app op de site
 • Werkwijze: na betaling ontvang je onmiddellijk een mail met je ‘toegangsticket’ en is je plaats op de workshop verzekerd!
 • Data (telkens 9u-12u):
  Opgelet: wegens de verstrengde corona maatregelen mogen we tijdelijk geen ontbijt aanbieden dus in de plaats daarvan krijg je een goed gevuld feelgood-pakket.

TIP: Je kan dit ook privé organiseren met een groepje vriendinnen, en zelf een datum kiezen (vanaf 5 deelneemsters). De prijs is 96 euro per persoon, stuur dan jullie voorkeursdatum naar

Programma
9u-9u30: ontvangst met een lekker & gezond ontbijt
Opgelet: wegens de verstrengde corona maatregelen mogen we tijdelijk geen ontbijt aanbieden dus in de plaats daarvan krijg je een goed gevuld feelgood-pakket.
9u30-11u30: workshop met de 4 stappen voor een mooie naturel make-up

Je leert bij jezelf een dagmake-up aanbrengen met mij ernaast als persoonlijke coach. Ik geef elke deelneemster persoonlijk advies en doe alles tot in de puntjes voor en beantwoord al jullie vragen. Je gaat zelf actief aan de slag en jezelf schminken onder mijn begeleiding.

 • Stap 1: Hoe reinig en verzorg ik mijn huid?
  We starten met een goede basis voor een verzorgde huid, ik leer je de verschillen tussen miccelair water, serum, … en in welke volgorde je ze moet gebruiken.
 • Stap 2: Je huid mooi egaal maken
  Hier leer je alles over je huid naturel en effen maken met foundation, daarnaast krijg je tips om blush correct aan te brengen en wallen & roodheden weg te werken.
 • Stap 3: Je ogen laten stralen
  Dé meest gestelde vraag op make-up workshops: hoe trek ik een mooi lijntje eyeliner? Ik deel je mijn trukje hiervoor, hierna kan het nooit meer mislukken. Je leert oogschaduw aanbrengen, mascara tips en tot hoe ver je wenkbrauwen best komen.
 • Stap 4: Lipstick-tips
  Ik leer je hoe je met een simpele techniek uit de kleurenleer geen miskopen meer doet qua kleuren lippenstift.
11u30-12u: afronding workshop & eventueel nog extra vragen

 

Enkele reacties…


Tekst bij workshop make-up
 

Veelgestelde vragen

Ja hoor dat kan! Stel zelf een groepje samen (van minstens 5 deelnemers) en stuur me een mailtje ( ) op welke datum jullie dit graag zouden doen. Het kan telkens van maandag tem zaterdag van 9u-12u.

Dat kan om wat meer achtergrond te hebben, maar dat hoeft niet, is niet verplicht. Je kan de live workshop ook perfect zo volgen zonder achtergrond. Sommige vrouwen volgen al wel eerst de online workshop omdat ze zo al direct met ‘iets’ kunnen beginnen en als ze dan al vragen hebben kunnen ze die dan al direct stellen als ze me live zien. Dan voelen ze alsof ze al een stapje voor hebben, maar is dus niet verplicht of noodzakelijk.

Ja, de workshopruimte is aan mijn huis. Links voor het huis is een ruime parking voor 10 auto’s. Indien die volzet zou zijn kan je ook gerust voor het huis parkeren. Er is altijd voldoende plaats, geen zorgen.

Je klikt op ‘aankopen’ en dan kom je op een pagina waar je met de bancontact app veilig kan betalen. Vervolgens krijg je een mail met je ‘toegangsticket’ en is je plaats op de workshop verzekerd.

Ja hoor! Veel vrouwen nemen een vriendin of zus mee. Maar je kan evengoed alleen komen.

Ja, laat me even de datum weten die jullie hebben gekozen via en dan check ik mijn agenda. Je kan deze workshop privé boeken voor een groepje van minstens 5 deelneemster (of deelnameprijs van 5 als jullie met minder zouden zijn).

Ja hoor! Je hoeft helemaal geen voorkennis van make-up te hebben. Ik leer je alles stap voor stap. Als je al wel ervaring hebt kan je al direct dieper ingaan op elk onderwerp. Bijvoorbeeld bij het stuk van de oogschaduw: als beginner ga je hier vooral de techniek oefenen, en als je al ervaring hebt ga ik je hier nog extra technieken leren of hoe je je techniek kan perfectioneren. De meeste vrouwen die de workshop volgen hebben nog niet zo veel ervaring.

Absoluut, we hebben heel de voormiddag en er kunnen maximum 8 vrouwen deelnemen zodat ik echt kan garanderen dat je persoonlijk antwoord krijgt op élke vraag die je hebt. Dat garandeer ik je. Zit je achteraf toch nog met een vraag mag je me ook altijd nog contacteren voor extra advies.

Nee hoor! Je kan alles ter plaatse testen van kleuren en hoe de make-up voelt en hoe het is als je hem ophebt, maar de make-up is ondersteuning van de workshop, en niet zoals bij de meeste make-up workshops ‘als doel om te verkopen’. Alle producten die we gebruiken tijdens de workshop heb ik wel in stock als je die graag na de workshop zou meenemen, maar het is absoluut geen verplichting om iets aan te kopen. Het doel van de workshop is om jou te leren hoe je jezelf kunt mooier maken, het doel is niet verkoop. Ik ben absoluut geen pushering type en zal je zeker en vast niets opdringen. Ik heb er zelf trouwens een hekel aan als verkoopsters mij iets ‘opdringen’.

Stuur me even een mailtje via Heb je zelf nog een andere vraag? Stuur ze gerust naar en ik neem ze hier mee op. met een overzicht voor wat je specifiek gevoelig bent en ik check de ingrediëntenlijst van elk product dat we gebruiken. Je mag ook altijd je eigen dagcrème meebrengen als je je daar beter bij voelt, dat is geen probleem.

Ik ben al altijd super streng geweest qua hygiëne, ook al voor corona…  Dus qua verplicht handen ontsmetten voor de workshop, ramen open voor & na workshop, iedereen eigen penselen, het wassen van de borstels na de workshop, het ontsmetten van de producten en tafel wijzigt niets want dat was al.

Wat nu extra is, is dat ik een mondmasker draag de ganse duur van de workshop en de deelnemers ook (behalve tijdens de workshop zelf bij het aanbrengen van de make-up). Ik draag ook handschoenen als ik make-up aanbreng bij een deelnemer.

Voor het ontbijt is ook zoveel mogelijk individueel verpakt en wegwerp. Niet goed voor het milieu, I know! Maar safety first.

Opgelet: wegens de verstrengde corona maatregelen mogen we tijdelijk geen ontbijt aanbieden dus in de plaats daarvan krijg je een goed gevuld feelgood-pakket.

Ik wil tijdens de workshop een feelgood-moment creëren voor iedereen. Het is heel belangrijk dat elke deelneemster zich op haar gemak voelt en een me-time momentje heeft. Daarom vind ik het een gezellige start en leuke verwelkoming om te starten met een ontbijt. Het is altijd fijn om de dag zo te beginnen en ik leg mijn klanten heel graag in de watten.

Opgelet: wegens de verstrengde corona maatregelen mogen we tijdelijk geen ontbijt aanbieden dus in de plaats daarvan krijg je een goed gevuld feelgood-pakket.

Geen probleem! Kijk even of je 1 van de andere data wel kan, en dan verplaatsen we het gewoon. Geef me hierover wel minstens 1 week op voorhand een seintje zodat ik anderen van de wachtlijst dan op tijd kan verwittigen. Weet je minder dan een week op voorhand dat je niet kan komen? Dan ben je je plaatsje niet kwijt, je mag dan altijd je ticket doorgeven aan een vriendin, familielid, … die in jouw plaats komt.

Ja, station van Herent is op 15 min wandelen.

Je kan ook met de trein tot in station van Leuven komen en daar de bus nemen tot halte ‘Herent Rijweg’ en dan is het 5 min wandelen. Bus 652, 284, 285 rijden ongeveer elk kwartier deze route.


 
Heb je zelf nog een andere vraag? Stuur ze gerust naar en ik neem ze hier mee op.